top of page

Verbind met je krachtige hart en levensenergie en leid met vertrouwen en oneindige moed je business en leven.

Jerney Looijen

NIDRA EXPERT & COACH VOOR
ONDERNEMERS, MANAGERS & CEO'S.

Jij bent niet voor niets ondernemer geworden....

Je wilt vrijheid ervaren. Werken met mensen die jouw expertise op waarde schatten én bereid zijn daarin te investeren. Bijdragen aan de wereld, door deze (ook indirect via jouw klanten) een stukje mooier te maken.

Maar vertel eens....

Voel jij je vervuld aan het einde van de dag? En ervaar je de vrijheid, jouw drijfveer om te gaan ondernemen, ook echt? Als je heel eerlijk bent, ervaar je misschien wel meer onrust en leegte dan voorheen. Nieuwe stappen in je leven komen met nieuwe uitdagingen en onzekerheden, dat blijkt.

Laat mij je helpen.

Ik help je uit je verhaal te stappen en je eigen koers bepalen, met jouw intuïtie als innerlijk kompas. Je leert de stem van je hart herkennen en gaat vanuit daar keuzes maken die jou dienen. Je komt echt thuis bij jezelf. 

Mijn naam is Jerney

DSC_9134-bewerkt.jpg

YOGA NIDRA EXPERT & COACH

Ik bied je een safe space waarin ik je uit je hoofd terug naar je hart en lichaam begeleid. 

Om daar zacht te landen. Te leunen. Te voelen. Te zijn.


Het is mijn missie om jou te verbinden met de levensenergie in jezelf. De kracht van deze verbinding creëert ruimte in je hoofd, je lijf en je hart.

Door deze verbinding te verdiepen leer je vertrouwen op de veilige basis in jezelf en kom je terug in balans, waardoor je meer vertrouwen, zachtheid, zelfwaardering, en vervulling ervaart in je leven.

Praktisch kan dit voor je business betekenen dat je meer voldoening ervaart, een hogere omzet creëert, een betere werk/privé balans ervaart, klanten aantrekt die zuiver bij jou passen en dat je minder 'gedoe' ervaart.

Benieuwd naar mijn verhaal?

Werk met mij

DSC_9613-bewerkt.jpg

Het traject voor succesvolle ondernemers om uit je hoofd in je lichaam te landen. Stap uit je verhalen en maak plaats voor verandering, zodat jij je gevoel in vertrouwen en veiligheid kunt volgen.

DSC_8246-bewerkt.jpg

En voel welke kracht mijn werkwijze en energie op jou hebben. We scheppen helderheid in wat jij nodig hebt en hoe ik jou kan helpen.

Jerneyretreat-94.jpg

Testimonial

“What a journey it has been... En nu zoveel meer rust in mijn hoofd en in mijn lijf. De combinatie van het in je lijf zakken met Yoga Nidra, het doorvoelen met de breathworksessies en het praktische advies van Jerney maakt het. De contactmomenten hebben een doorgaande werking, die je 'opeens' merkt: hey, ik slaap beter. Hey, ik schiet niet meer in mijn hoofd en blijf daar zitten. Ik kan het reguleren, loslaten, aarden. Jerney biedt de safe space en mag onderdeel zijn van wat er gebeurt in je hoofd en lichaam. Ze kan je dragen. Een heel fijn, veilig gevoel, waardoor je je kan overgeven aan het proces.” 

 

Lotte van den Broek
Copy Queen

 

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
bottom of page