top of page

Bevrijd je uit je Ratrace en
transformeer je business én leven

Jij bent ongelooflijk uniek. Jouw DNA, fysieke lichaam, mentale patronen, emoties, overtuigingen, ervaringen in het verleden en je huidige levensstijl maken dat er niemand anders bestaat zoals jij. Je weet wie je diep van binnen bent en wat je te doen hebt, maar leeft het niet...

Stel je eens voor...
Werken én leven vanuit jouw jouw kern. Je business afgestemd op wie jij bent, hoe jij beste functioneert en gevormd vanuit jouw hoogste potentieel, je purpose. Loslaten wie je niet bent, oude gedachten en patronen die je hebt opgeslagen in je lichaam. 
Dat werkt bevrijdend, geeft vertrouwen en laat je gepassioneerd en vervuld voelen.

De samenwerkingen met jouw klanten zijn duurzaam en succesvol. Ze kiezen er voor om met je te werken, omdat je raakt en verrast. De impact op je omgeving vergroot en je hoeft minder hard te werken terwijl je omzet groeit.

Als het in jou stroomt, stroomt het ook om je heen.

Anderen gingen je voor: rusthelderheid, vertrouweneenvoud en meer omzet.

Klinkt lekker, toch?

Mijn naam is Jerney

Jerney2021(152of180).JPG

PERFORMANCE COACH, YOGA NIDRA TEACHER & RATRACE REBEL

En ik bevrijd ambitieuze en snelgroeiende ondernemers van de ratrace waarin ze belandt zijn. 

De ondernemers met wie ik samenwerk, willen maar één ding: ondernemen vanuit wie ze ten diepste zijn. Het zijn de mensen waarvoor het tijd is om het ánders aan te gaan pakken. Tijd om te deconditioneren.

Ze verlangen naar het delen van hun missie. Een missie die groots is, wat kwetsbaar en enorm authentiek maakt. 

Het zijn de ondernemers die de wereld nodig heeft. Omdat ze een verschil te maken hebben. Het zijn de gamechangers.

Ik weet exact wat nodig is om de vrijheid en innerlijke rust te ervaren waar jij naar verlangt. 
Jezelf op een dieper niveau begrijpen en loslaten wat je niet bent, om vervolgens van binnen naar buiten alles op elkaar afstemt. Ook jouw business. 

Dat werkt verhelderend, geeft vertrouwen. Moeiteloos jezelf zijn in jouw business, wat een verademing!

Benieuwd naar mijn verhaal?

Onderneem vanuit wie je ten diepste bent en ervaar:

IMPACT

Jij bent geboren om impact te maken. Om een leven te creëren dat ondersteunt wie je ten diepste bent. Ondernemen vanuit je hart brengt je in staat je impact te vergroten, duurzame klantrelaties te onderhouden en door minder hard te werken je omzet te laten groeien.

VERVULLING

Ondernemen zonder vervulling is de ultieme mislukking. Zingeving staat centraal bij het ondernemen vanuit jouw hart. Je weet waarom je hier bent en hoe je bijdraagt. Dit maakt dat er een onmetelijke energie vrij komt die er voor zorgt dat alles in beweging wordt gezet en gaat stromen.

GEZONDHEID

Een levensstijl en ondernemersstijl creëren die past bij jouw unieke design, verkleint de kans op een burn-out en maakt dat je in plaats daarvan een gezond leven leidt.

Werk met mij

Jerney2021(142of180).JPG

 Align met je hoogste potentieel en transformeer je business in 6 maanden

Jerney2021(72of180).JPG

Om 1 op 1 met mij samen te werken

innerglowdag(60of100).JPG

Testimonial

“Jerney hielp mij om de juiste stappen op het juiste moment te zetten. Ze draagt een rust met zich mee die mij direct kalmeert. Haar juiste vragen confronteren met je eigen waarheid. Het is haar gave je de antwoorden te laten noemen die je diep van binnen weet, maar soms niet hardop durft uit te spreken.” 

 

Annet Blokker

bottom of page