top of page
Zoeken

Voor alle mama's - deel 1

Kort na de geboorte van mijn oudste zoon voelde ik al snel dat er nog iets in mij geboren wilde worden. Namelijk mijn passie en liefde om anderen te helpen door middel van coaching. Stilletjes ben ik mij gaan ontwikkelen en voorzichtig durfde ik, stapje voor stapje, Praktijk de Glinstering op te richten. Mijzelf laten zien, het podium pakken en zichtbaar worden vond ik wel een dingetje. Ik weet nu waarom. Ik durfde niet voor mijn droom te gaan staan. Ik was bang voor de mening van anderen. Schaamde mij er bijna voor dat ik naast het kersverse moederschap ambities had en een droom wilde waarmaken.

“Je hebt een baby Jerney, hoe kun je nu een bedrijf opstarten!”.

En: "Hoe kun je kinderen helpen terwijl je nog een onervaren mama bent!" zei het stemmetje in mijn hoofd. De beren op mijn weg hielden mij onnodig klein.

Ja, als moeder van (inmiddels) twee kleine kinderen (2,5 jaar en 7 maanden) én ondernemer is het hard werken, daar wind ik geen doekjes om. Ik wil bewuste keuzes maken voor de kinderen, liefdevolle aandacht schenken en ze de wereld laten ontdekken. Daarnaast word ik heel gelukkig van het prachtige werk wat ik doe binnen mijn praktijk, zorg ik ervoor dat ik mijzelf blijf ontwikkelen en vind ik zo af en toe een uurtje ontspanning ook heel lekker. 😉 Genoeg ballen om in de lucht te houden dus! En ja, ook in ons gezin is niet elke dag even makkelijk. Ben ik soms op zoek naar advies of bevestiging.

Toch kan ik zeggen dat ik mijn weg hierin gevonden heb! Het één hoeft het ander niet in de weg te zitten. Naast het moederschap van twee (over het algemeen) glunderende zonen is het mij gelukt mijn droom waar te maken. Door hard te werken, stappen te zetten, keuzes te maken, te leren en te groeien ben ik een ontspannen, bewuste, zelfverzekerde en GLINSTERENDE mama geworden die vertrouwt op haar intuïtie en moedergevoel. En een mama mét een succesvol bedrijf. 🙌

“Hard werken om in je kracht te komen en een droom waar te maken kost geen energie, maar levert energie op.”

Energie die je kunt schenken aan je kinderen en je gezin. 💗 Deze manier van in verbinding en in het leven staan, dat gun ik jou ook!Jij kan dit ook!


Lieve mama, ik ben er voor jou én je kind(eren). 🙋‍♀️ Ik help jou graag te gaan staan in je kracht. Ik help je kind graag zich groots te voelen. Zodat jij zelfverzekerd en ontspannen jezelf bent. Zodat je in verbinding met jezelf én de mensen die je lief zijn bewuste keuzes maakt en dromen omzet in daden.

Ben jij er klaar voor jouw beren het bos in te sturen? 🐻🌲😉

Wees welkom! Liefs, Jerney

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page