top of page

Sparkling Soul Dag

HOME

HET RETREAT VOOR ONDERNEMERS, LEIDERS EN PROFESSIONALS WAARIN JE MAG THUISKOMEN BIJ JEZELF.

binnenruimte.jpg

HOME. Het retreat waarin je mag thuiskomen bij jezelf. Ver weg van het alledaagse leven creëren we een ruimte waarin jij naar binnen kan keren om vanuit daar, aligned met jouw essentie, naar buiten te keren.

Jerneyretreat-55.jpg

'When you go home, you will learn to realise what truly matters.'

HOME is een exclusief retreat van 3 dagen en 2 nachten, op een prachtige plek aan de voet van de Afsluitdijk. Een heerlijke plek om afstand te nemen van je alledaagse leven en werk, in een weldaad van rust, ruimte, sfeer en comfort. Ik kan niet wachten om je hier te verwelkomen.

Tijdens dit retreat word jij volledig gedragen in jouw proces, zonder dat we van te voren een doel of resultaat vaststellen over hoe of waarmee jij naar huis keert. Jij zet een intentie en samen scheppen we de ruimte voor dat wat zich wil laten ontvouwen. Één ding is zeker: je vertrekt als een completer mens.

Alles in dit retreat is ontworpen ten behoeve van jou, om je terug in verbinding te brengen met jezelf. Het retreat is een sweet mix van yoga nidra, ademwerk, ervaringsoefeningen, (zelf-) reflectie, rituelen en ceremonies.

Het is jouw individuele reis, maar je maakt die niet alleen. Samen met een select gezelschap 
andere changemakers en ons team nemen we plaats in de veilige en comfortabele bubbel.

We ontvangen en verwelkomen je in je volledigheid als mens
. Je krijgt alle ruimte, veiligheid en het vertrouwen om uit je hoofd in je lichaam te zakken en daar de verbinden met jezelf te verdiepen en bekrachtigen.

Vanuit die verbinding (her-) vind je het vertrouwen in jezelf en kun je nog meer gaan staan voor wie en wat je bent, om dit liefdevol neer te kunnen zetten in jouw leven, de wereld of je onderneming.

'Go where you just don't know. That's where the magic happens.'

In de veilige ruimte van HOME mag je uitrusten, leunen en schuilen wanneer dat nodig is. Een plek waar alles van jou welkom is en jij zo ook jezelf kunt dragen in je eigen behoeftes en processen.

Een plek waar je je hoofd en lichaam mag laten samenwerken. een plek met veel ruimte om te zijn, want het is vaak de tussenruimte waarin de meeste transformatie plaatsvindt.

Een plek waar je afstand kunt nemen van je alledaagse leven om hier te ontdekken waar jij jezelf nog afremt. Alles wat niet meer dienend is, maar waar je in de waan van de dag aan voorbij gaat.


Misschien is het tijd geworden om de weg naar je kern terug te vinden en thuis te komen bij jezelf. Liefdevol voorbij de bullshit. Misschien is het tijd om zelf te leunen, daar waar jij er altijd bent als veilige haven voor anderen. Je bent meer dan welkom!

zitje.jpg

"De combinatie van het in je lijf zakken met de Yoga Nidra, het doorvoelen met de breathworksessies en het praktische advies van Jerney maakt dat ik iedere dag bewust (en vooral) onbewust de rust in gang zet."

LOTTE VAN DEN BROEK

WhatsApp Image 2022-09-15 at 8.12.54 PM (1).jpeg

'Food for the body is not enough. There must be food for the soul.'

Een plek waar jij aan jezelf werkt en daarmee aan een betere wereld, verdient zintuigelijke mindfullness. Daarom is Sanne onze Queen of the Kitchen en tevens de voedende kracht tijdens HOME. Zij neemt alle zorg in de keuken uit handen zodat jij je volledig kunt richten op jezelf, je gevoel, je kracht, je oneindige potentie, je dromen en jouw essentie. Zij brengt je drie dagen naar 'Food Heaven'. ;-)

Sanne plukt stiekem de moestuin van haar vader leeg voor het koken op retreats en gebruikt alleen de allerlekkerste en verste producten. Ontspannen, voedzaam en lekker eten, vegan en no-waste, ondersteunt jou in je proces om thuis te komen bij jezelf.

De door haar met liefde en passie bereidde maaltijden vullen niet alleen je buik, maar ook je hart.

'I love the thought of coming home.'

HOME is er voor ondernemers, leiders en professionals die de verbinding met zichzelf willen bekrachtigen en/of (opnieuw) thuis willen komen bij zichzelf. 

De veilige bubbel van het retreat, onder bezielende begeleiding van Jerney, duurt 3 dagen en 2 nachten. Tijdens het retreat word je volledig ontzorgd. Je ontvangt yoga nidra en ademwerksessies, neemt deel aan sharings en ceremonies, je krijgt 1:1 begeleiding van Jerney en slaap in een comfortabele eigen kamer (met badkamer). Daarnaast is Sanne, Queen of the Kitchen, aanwezig om de innerlijke mens te vullen met voedzame, vegan maaltijden.

In de maand voorafgaand aan het retreat is er een online kickoff-sessie met de groep en in de maand na het retreat heb je een 1:1 integratiesessie met Jerney om Home volledig af te sluiten. 

Jerneyretreat-15.jpg

"Jerney heeft me een safe space geboden. Ze kan je dragen. Een heel fijn, veilig gevoel, waardoor je je kan overgeven aan het proces."

LOTTE VAN DEN BROEK

binnen.jpg

HOME

Datum
Dinsdagmiddag 23 mei tot donderdagmiddag 25 mei 2023.

Locatie

De Wierschuur, Hyppolytushoef

Investering
€ 1199 ex btw. Termijnbetaling is mogelijk in overleg.

Let's go HOME

Anker 1

We leren je graag beter kennen. :-) Vul hieronder het aanvraagformulier in of neem via Instagram contact op met Jerney via Instagram (@jerneylooijen.nl). 

Bedankt voor je antwoorden!

bottom of page