top of page

Sparkling Soul Dag

1:1 traject: The Heart Journey

ONDERNEEM VANUIT JE HOOGSTE POTENTIEEL EN TRANSFORMEER JOUW BUSINES EN LEVEN

6 maanden intensief samenwerken. Verbinden met jouw hoogste potentieel, je wijze hart. Loslaten wat je tegenhoudt om vanuit daar te gaan leiden en leven, en te alignen in je business. Creëren waar je écht naar verlangt. Dat is, in het kort gezegd, dé mogelijkheid om 1-op-1 met mij te werken.

En dat gaat niet vanzelf. Je zult je denken los moeten laten om in contact te komen met je lichamelijk weten.

Je hart volgen vergt oneindige moed.


Het begint met het onderscheiden van de stem van je mind en je hart. En de moed hebben om jezelf en je wensen op nummer één te zetten.

Breken met saboterende patronen die jou allang niet meer dienen.

En volledig actie ondernemen om de resultaten te bereiken die je wenst.

Klanten die jou voorgingen weten inmiddels hoe het is om van binnen naar buiten alles op elkaar af te stemmen. Om grenzeloos door te groeien zonder twijfels en emoties.

Als het in jou stroomt, gaat het ook om je heen stromen.

Hoe sterker jouw heart connection is, des te succesvoller en duurzaam zijn de samenwerkingen met jouw klanten. Ze kiezen er voor om met jou te werken, omdat je inspireertraakt en een groots impact maakt.

Kristalhelder hebben welk pad je dient te bewandelen. Dat geeft rust en vertrouwen en 
creëert ruimte om moeiteloos jouw ambities en dromen te verwezenlijken, wat een verademing!

Let's lead your business from the heart.

Jerney2021(149of180).JPG
innerglowdag(90of100).JPG

Succesvol maar niet voldaan?

You're not alone. Mijn klanten, stuk voor stuk succesvolle ondernemers met een prima inkomen. En toch voelen ze onrust.

Ze voldoen aan de norm van de maatschappij. Geld en succes maken gelukkig, toch? Maar ze missen vervulling. Verlangen er naar om los te laten wie ze niet (meer) zijn. Verlangen naar het groots in de wereld brengen van hun missie. Omdat ze een verschil te maken hebben. Stoppen met tijd verspillen aan wat ze niet meer willen doen omdat het geen vervulling oplevert.

Ze voelen zich gevangen.
 Gaan steeds harder werken, met de hoop dat geluk en succes dan dichterbij komen. En ondertussen branden ze stukje bij beetje op.

Dat kan écht anders. Weet ik inmiddels uit ervaring. Toen ik bereid was om mijn succes los te laten en moedige keuzes te maken, begon alles te stromen. Klanten vonden hun weg als vanzelf en door minder hard (maar harT) te werken verdubbelde ik mijn omzet.

bottom of page