top of page
Jerney2021(149of180).JPG

HOI, IK BEN JERNEY

Moeder van twee prachtige zoons, vrouw van een topfunctionaris én succesvol businessmom.

Het is mijn missie om bewuste, sensitieve moeders te helpen zichzelf op één te zetten, zodat ze het leven creëren dat ze graag willen en de moeder zijn voor hun kinderen die ze voor ogen hebben.

Ik ging van een uitgebluste vrouw die mee kabbelde op de stroming naar een zelfverzekerde maar zachte moeder die haar eigen pad bewandeld.  De geboorte van mijn zoons bracht mij dichter bij mezelf. Het haalde levenslessen naar de oppervlakte en nodigde mij uit om aan mezelf te werken.

Ik was de verbinding met mezelf verloren. Doordat mijn kinderen mij dit spiegelden, werd ik uitgedaagd om die connectie te herstellen. Om intuïtie en gevoel in te zetten als mijn kompas en te vertrouwen op mijn moedergevoel. Zo werd ik zelfverzekerder en leef ik met meer energie, passie en toewijding. En naast mijn drukke gezinsleven met twee kleine kinderen en een man met een drukke baan is De Glinstering uitgegroeid tot een succesvol bedrijf.

Steeds vaker kreeg ik de vraag van andere moeders: ‘Hóe doe je dat? Moeder zijn, je gezin draaiende houden én een succesvol bedrijf runnen? Waar haal je de energie vandaan?’. Het combineren van mijn persoonlijke verlangens & mijn gezinsleven, dát is mijn handelsmerk geworden.

GlinsterJerney-201.JPG
GlinsterJerney-180.JPG

In 2018 maakte ik kennis met yoga en ben ik verschillende opleidingen gaan volgen op dat vlak. Yoga is voor mij essentiële voeding voor mijn lichaam en geest. Het helpt mij te ontspannen, volledig in contact met mijn gevoel te komen, mijn bewustzijn te verruimen en mijn geest te verscherpen.
Door het combineren van coaching, yogatechnieken en kennis over onze mindset, is mijn unieke holistische aanpak ontstaan. Het mentale, fysieke, emotionele en spirituele aspect kunnen simpelweg niet zonder elkaar. Kijken naar het geheel, de balans tussen ons hoofd, hart en lichaam, is dé sleutel naar structurele veranderingen, geluk en succes.

Ik leer moeders hoe zij hun intuïtie kunnen volgen en hun Innerglow kunnen activeren voor een diepere connectie met zichzelf. Met als resultaat meer rust, balans, plezier en moeiteloos moederschap.  

Ik ben geboren en getogen in Zaltbommel maar inmiddels een trotse Brabander. Dol op al het moois wat het bourgondische leven te bieden heeft. Gezellig borrelen en tafelen, hartelijke mensen en prachtige natuur. Hier woon ik samen met mijn man Han, mijn zoons Fedde & Novan en honden Fros & Bliss.

Ik houd van lange zomeravonden in Zuid-Frankrijk, met een goed glas wijn tussen de lavendelvelden. Het is daarom niet voor niks dat de kleur lavendel bij mij past. Lavendel staat ook voor intuïtie & verbeelding, mijn twee drijfveren. Ik volg altijd mijn gevoel. Daarnaast ben ik een scherpe waarnemer en ik pik de emoties van mensen om mij heen haarfijn op.


Ik werk mensgericht en altijd vanuit rust en toewijding. Het liefst inspireer ik anderen tot nieuwe denkbeelden en invalshoeken. Ik ben intuïtief, gevoelig en een tikkeltje spiritueel, maar wel stevig met beide voeten op de grond. 😉
 

De kern van wie ik ben is dat ik ALTIJD het volledige potentieel van iemand zie. Wie jij in je volledigheid bent als jij PUUR JEZELF bent. Ik geloof in het volgen van intuïtie & gevoel om de diepe connectie met jezelf te maken. Dit wil ik graag op andere moeders overbrengen. Want als je durft te vertrouwen op je intuïtie, kun je GROOTS dromen! Je laat je niet langer belemmeren door angsten of wat anderen vinden.

Wanneer jij intuïtie, gevoel en ratio in balans kunt brengen, kun jij het leven gaan creëren waar je gelukkig van wordt en de moeder voor je kinderen zijn zoals jij voor ogen hebt!
 

In het InnerGlow Program deel ik mijn kennis, ervaringen en sleutels tot succes met jou. Ik ACTIVEER jouw InnerGlow zodat je kunt gaan glinsteren van binnenuit!

GlinsterJerney-149.JPG

Step up & Glow!

bottom of page