top of page
DSC_3401-bewerkt_edited.jpg

MIJN MISSIE

Omdat ik zelf jarenlang struggelde met een lichaam wat mij afremde, heb ik een grote missie
Die missie gaat over jou.

Iedereen heeft het in zich om onbelemmerd zijn droom te kunnen leven. 
Dat droomleven waarin je een
vitaal en energiek lichaam bereikt, waar je met trots naar kijkt in de spiegel. Je voelt je ongeremd en (stress-) vrij en jouw gezonde lichaam ondersteunt je volledig in het bouwen van je carrière en het genieten van je gezin. Mét energie in je lijf en rust in je hoofd. Laat mij je helpen, met kleine stapjes, naar andere inzichten en keuzes waardoor jij weer vol energie, kracht en plezier kunt genieten van het leven én echte rijkdom vrijspeelt: jouw vitaliteit en gezondheid!

Jerney Looijen, founder

DSC_2998-bewerkt.jpg
MIJN NAAM IS JERNEY

Tien jaar geleden stond mijn wereld op zijn kop toen ik ontdekte dat ik een chronische ziekte had. Mijn lichaam vormde letterlijk een obstakel waar ik mee worstelde.

 

Daar bovenop kreeg ik steeds meer vage klachten: vermoeidheid, een wazig hoofd en prikkelbaarheid.

 

Ik vond mezelf van ondergeschikt belang. Ik was meer bezig met voldoen aan de eisen van de buitenwereld en ging voorbij aan mijn eigen grenzen.

 

Totdat reuma me met mijn rug tegen de muur zette en ik letterlijk geen stap meer kon zetten. Het was een duidelijk signaal: het moest anders. Ik moest beter voor mezelf zorgen.

 

Artsen schreven pijnstillers voor, maar die voelden als symptoombestrijding. Ik werd uitgedaagd om echt voor mezelf op te komen.

 

Leefstijlaanpassingen waren noodzakelijk. Stress verminderen en bewust met mijn lichaam bezig zijn. Ik ontdekte veel over het menselijk lichaam, innerlijk werk, onbewuste patronen en blokkades.

 

Binnen één jaar kon ik de pijnstillers achterwege laten en verbeterden mijn bloedwaarden. Sindsdien ben ik niet meer afhankelijk van medische controles.

 

Maar dat was nog niet genoeg.

 

Tweeënhalf jaar geleden besefte ik dat 'me oké' voelen niet genoeg was voor mij. Het leven is te kostbaar om genoegen te nemen met compromissen, toch?

 

Ik wilde fitter en sterker worden, gezonder eten, beter slapen. Met een personal trainer ging ik aan de slag en leerde ik veel over beweging, voeding en het verleggen van grenzen.

 

Nu voel ik me gezonder en fitter dan ooit!


What do you think: zijn wij een match?

IEDEREEN HEEFT HET IN ZICH OM ONBELEMMERD ZIJN DROOM TE KUNNEN LEVEN.

Ik ken talloze ondernemende vrouwen die zichzelf op de laatste plaats zetten. Vrouwen die vitaler en gezonder mogen worden, zonder te kiezen voor quick fixes.

 

Ik heb een methode ontwikkeld om jouw ware potentieel te ontketenen: een vitaal en energiek lichaam en een helder hoofd.

 

Ik gun het iedereen, zodat je trots naar jezelf kunt kijken in de spiegel. Je ongeremd en (stress-)vrij voelt, terwijl jouw gezonde lichaam je volledig ondersteunt bij het bouwen van je carrière en het genieten van je gezin.

Er is meer voor je mogelijk dan dat je nu voor jezelf ziet. Met simpel maar doeltreffende aanpak pakken we jouw gezondheid op verschillende levels aan. Stapje voor stapje, zodat je werkt aan een duurzaam resultaat!

610_8052-bewerkt.jpg

VOLG JE MIJ AL OP INSTAGRAM Of LINKEDIN?

  • Instagram
  • LinkedIn

Ik deel hier dagelijks hele interessante tips die je kunnen helpen jouw gezondheid en vitaliteit te upgraden. De moeite om te volgen!

bottom of page