top of page

Jerney's Athletes ArenA COmmunity

De stap-voor-stap community om een vitaal & energiek lichaam te bereiken. Dit met mijn simpele, maar doeltreffende routines waarmee je leert hoe je meer kunt bewegen, gezonder kunt eten, beter kunt slapen en meer kunt ontspannen.
DSC_3687-bewerkt-Kopie1.jpg

Kijk. Jij snapt het. Sporten, gezond eten, etc.

Dit is geen nieuwe informatie voor je. Ik ben vrijwel zeker niet de eerste persoon van wie je over het belang hiervan hoort.


Je weet wat je moet doen... maar dat betekent niet dat je ook doet wat nodig is om te veranderen.
 

Dit is niet vreemd. Je hebt een sterke interne drive om je gezondheid te verbeteren. Het heeft je gebracht tot waar je nu bent. Je zoekt informatie om je te verdiepen en hebt waarschijnlijk al een paar dingen geprobeerd of programma's doorlopen.

Maar door de druk van het werk, je gezin en sociale leven heb je zoveel te doen en te bereiken, dat het onmogelijk is om alles in te passen en een blijvend gezond, vitaal en energiek lichaam te bereiken.

 

Of is het wel mogelijk?

Wat gebeurt er als je dit niet aanpakt?

Ik weet tijd vrijmaken een uitdaging is en dat je veel ballen hoog te houden hebt. Ik heb net als jij een ondernemend leven. Ik heb met tientallen vrouwen samengewerkt om hun lichaam en mind(set) te transformeren.

Maar ik heb ook gezien hoe ver veel mensen het lieten komen voordat ze het probleem aanpakten. Ik heb mensen gecoacht die op hun dieptepunt zaten en letterlijk geen andere keuze hadden. Als je blijft uitstellen om in actie te komen, kan er het volgende gebeuren.

 

  • Weinig energie

  • Ongezonde gewichtstoename

  • Brain fog en een gebrek aan focus

  • Slecht slapen, wat een laag energielevel in stand houdt

Kortom, als je dit niet oplost, loop je het risico dezelfde drive en motivatie te verliezen die je in de eerste plaats een ondernemende vrouw en/of moeder maakt. Als je input (gewoontes, routines) slecht is, zal je output (meer energie, kwalitatief goed werk) eronder lijden. 

Komt iets van dit je bekend voor?

Je wil een energiek en slank lichaam bereiken, maar je weet niet waar je moet beginnen?

Zie je door de bomen het bos niet meer wat betreft de eindeloze mogelijkheden aan diëten, trainingen en strategieën die er zijn om je lichaam in vorm te krijgen?

Ben je ooit begonnen met meer bewegen of sporten, maar je hebt het ook weer opgegeven?


Kies je voor quick fixes, het drastisch verminderen van je koolhydraten, of doe je lange, saaie cardiosessies zonder dat je resultaat ziet?

Voel je je gefrustreerd door allerlei ingewikkelde oplossingen,  voedingssupplementen en workouts?

Merk je dat je teveel tijd kwijt bent aan het uitzoeken van informatie en workouts, in plaats van aan het daadwerkelijk stappen zetten om je gezondheid te verbeteren?

Als je ook maar iets van dit herkent... Dan ben je hier op de juiste plek en is Jerney's Athletes Arena helemaal voor jou!

Klaar om dit avontuur aan te gaan? Let's do this together!

Stop met quick fixes. Ontwikkel een duurzame leefstijl voor succes.

Als je al eerder geprobeerd hebt fit te worden, heb je waarschijnlijk met soortgelijke uitdagingen en problemen te maken gehad. Misschien ben je met een programma begonnen, maar vond je het te moeilijk om je eraan te houden. Misschien stond het leven je in de weg en raakte je off track. Misschien miste je de steun en begeleiding die nodig was om te slagen.

Er is een oplossing.

Met Jerney's Athletes Arena beschik je over een online platform & community dat is ontworpen om je accountable en op koers te houden richting je doelen.

In de online modules leer je hoe je meer kunt bewegen, gezonder kunt eten, beter kunt slapen en meer kunt ontspannen en de bijbehorende werkboeken helpen je uitstelgedrag weg te nemen en daadwerkelijk in actie te komen. 

Zo creëer je routines in je leven die je de ondersteunen en begeleiden om blijvend succes te kunnen boeken.

WhatsApp Image 2024-05-23 at 12.01.29 (1).jpeg

NIET DOEN → Je verstoppen achter excuses zoals ingewikkelde trainingen en dure apparatuur.


Het is gemakkelijk om je te laten intimideren door nieuwe trends en gadgets. Jerney's Athletes Arena is simpel en duidelijk. Met je basics op orde kom je ver!

NIET DOEN → Uitstellen en geloven dat je dit op een later moment wel aanpakt.


Een slank lichaam en een gezonde levensstijl zijn de ultieme manier om later een rijker te leiden – zonder te wachten op ‘het juiste moment’.

NIET DOEN → je onderontwikkelde gewoonten het droomleven dat je bouwt laten saborteren.

Ik zal je helpen de overtuiging die je hebt om te moeten kiezen tussen je (persoonlijke/zakelijke) doelen bereiken óf goed voor je lichaam zorgen, te verwerpen.

Stop met uitstellen.
Kom in actie.

WhatsApp Image 2024-05-23 at 12.13.00.jpeg

Laten we eerlijk zijn.
 

Als je dit leest, dan weet je dat je prioriteit moet geven aan je leefstijl. Sinds 'een gezond en vitaal lichaam bereiken' op je to-do-lijst terechtkwam, heb je het anderen succesvol zien bereiken, waardoor ze slanker werden, meer energie kregen en zich daardoor lekkerder in hun vel en zelfverzekerder voelen.
 

Maar om de een of andere reden staat het nog steeds op je 'to-do'. Dat is waarschijnlijk een combinatie van uitstelgedrag, alles-of-niets-denken, angst voor de mate van inspanning die je moet doen, of denken dat je niet de tijd hebt om je gewenste resultaat te bereiken.

Gelukkig zorgt Jerney's Athletes Arena ervoor dat je in actie komt. Als 
je eenmaal de sprong hebt gewaagd, zul je nooit meer achterom kijken. Ben je er klaar voor om aan de slag te gaan?

HOI, IK BEN JERNEY. EN DIT IS MIJN VERHAAL...

Ik ben leefstijl - en vitaliteits coach. Ik heb de afgelopen 7 jaar tientallen vrouwen gecoacht en hen geholpen hun lichaam en mind(set) te transformeren.

Het is mijn missie om vrouwen zoals jij te helpen hun gezondheid te verbeteren en een lichaam in topconditie te bouwen.

Ik was niet altijd zoals ik nu ben. Misschien geloof je het niet, maar jij bent eigenlijk al verder dan ik toen ik aan mijn health journey begon. Ik heb elke quick fix, dieet en trend die je maar kan bedenken geprobeerd om een slank en energiek lichaam te bereiken. En hoewel ik daarmee zeker resultaten boekte, waren ze nooit blijvend.

Pas toen ik met alles van dit stopte en mijn eigen weg begon te bewandelen, begonnen mijn lichaam en conditie serieus te veranderen.

DSC_2998-bewerkt.jpg

Ik heb mijn zelfvertrouwen teruggevonden. Ik heb nu meer energie dan ik ooit had. Ik ben 10 kg afgevallen en heb spiermassa gewonnen.


Het is dat ik een chronische ziekte heb, maar ziek voel ik me al lang niet meer.

Momenteel ben ik 39 jaar oud en ik voel me beter, fitter en energieker dan toen ik 29 was. Ik weet dat als ik en mijn klanten dit kunnen bereiken, dat ik dit ook samen met jou kan bereiken.

Laten we samen jouw resultaten behalen.

Laten we starten met het werken aan een blijvend energiek en fit lichaam.

Jerney's Athletes Arena is hét online platform & dé community die ik graag gehad had toen ik aan mijn eigen health journey begon. Het is het resultaat van 7 jaar lang verschillende type vrouwen coachen met als doel: hun lichaam & mind(set) blijvend transformeren naar een gezond en energiek lichaam. Ik heb al mijn kennis en kunde samengevoegd tot een simpel en doeltreffend te volgen programma.

Lid worden van Jerney's Athletes Arena levert je dit op:

✅ Een fit en energiek lichaam en een helder hoofd.

✅ Omdat je lichaam je weer faciliteert in de energie die je nodig hebt, krijg je meer vertrouwen in je lichaam.

✅ Je (chronische) fysieke klachten verbeteren.

✅ Er komt rust in je hoofd.

✅ Goede slaap, uitgerust wakker worden.

✅ Een trots gevoel als je naar je lichaam in de spiegel kijkt.

✅ Je begrijpt je lichaam en jullie zijn een team geworden.

✅ Je voeding en leefstijl is zo aangepast, dat het je geen moeite kost om goed voor jezelf te zorgen.

✅ Je lichaam ondersteunt je volledig in het bouwen van je carrière en het genieten van je sociale leven en/of gezin.
✅ Je leert hoe ikzelf, en zoveel andere dames, hun leefstijl getransformeerd hebben waardoor we nu  het leven hebben waar we altijd van gedroomd hebben.

Ervaringen van anderen:

Na jaren voelt het eindelijk alsof ik mijn "flow" weer heb teruggevonden. Ik ben een bepaalde drempel over, dat mij eerder niet lukte, tot nu.

Ik ben dit jaar 4 kg afgevallen, iets wat de afgelopen jaren onmogelijk leek. Ik voel mij minder gestrest/kan dit makkelijker handelen als mijn lichaam flink op stress reageert.

Het programma sluit aan bij de verschillende dingen waar ik nu mee bezig ben. De coaching calls doen mij veel en de informatie die ik hier kan vinden sluit zo fijn aan bij waar ik nu sta. Erg dankbaar hiervoor.

Reimara

Joyce

Isa

Hoe ziet jerney's Athletes Arena COmmunity eruit?

Transformerende training t.w.v. € 1.500,-
De ELEVATE training brengt je een dynamische mix van praktische tools en mindset changes in de online modules en bijbehorende werkboeken. Ze helpen je uitstelgedrag weg te nemen en daadwerkelijk in actie te komen. Zo creëer je routines in je leven die je de ondersteunen en begeleiden om blijvend succes te kunnen boeken.
GlinsterJerney-124.JPG
Maandelijkse Challenges t.w.v. € 199,-
Daag jezelf uit met toffe maandelijkse challenges die je zullen motiveren en inspireren om je grenzen te verleggen.
Ontwerp zonder titel (1).png
Bonusmateriaal t.w.v. € 99,-
Receptenboeken met onweerstaanbare ontbijtjes, habit tracker, progressie planner en andere extra's.
Ontwerp zonder titel (2).png
Jerney's Athletes Arena Radio 
🎙️ t.w.v. € 1.000,-

In de community zal je ook de Jerney's Athletes Arena Radio terugvinden:

In speciale radio afleveringen zal Jerney ingaan op je vraag die je in de Community stelt. Zie het als een soort exclusieve mini podcasts. Dit is de manier om met Jerney contact te hebben in de Community.

WhatsApp Image 2024-05-23 at 12.01.29 (1).jpeg
Toegang tot Jerney's Athletes Arena Community t.w.v. € 795,-

Sluit je aan bij een inspirerende groep gelijkgestemde vrouwen die net als jij streven naar een leven vol vitaliteit en gezondheid.

Ontwerp zonder titel (3).png
Alles bij elkaar zou de waarde zijn van Jerney's Athletes Arena

Totale waarde: € 3.593,-

Maar nu alles voor maar  22,- euro per maand (excl. btw) voor de Athletes Arena Community

 

Wij begrijpen als geen ander dat jouw waarde uniek is en dat je specifieke behoeften hebt. Daarom hebben we een super mooie gelegenheid voor jou als lid van onze community gecreëerd. Wij zijn ervan overtuigd dat de allerbeste ervaring op het gebied van Vitaliteit & Gezondheid voor iedereen in Nederland binnen handbereik moet zijn.

 

En hier is het mooie aan onze aanpak: jouw flexibiliteit en vrijheid staan voorop. Voel je dat je niet voldoende gebruikmaakt van Jerney's Athletes Arena of dat de inhoud niet helemaal op jouw lijf geschreven is? Geen stress. Jij hebt de controle en bepaalt wanneer je wilt stoppen, zonder dat je vastzit aan enige vorm van exorbitante kosten. Geen duizenden euro's uitgeven zonder de resultaten te zien die jij voor ogen hebt. Wij geloven in jouw succes en tevredenheid. Maak je er te weinig gebruik van? Of vind je de inhoud niet interessant?

Dan kun je per kwartaal stoppen.

_______________

Doe mee aan Jerney's Athletes Arena Community en wordt onderdeel van onze familie.

Dus, laten we samen in jouw fantastische vitaliteits & gezondheids avontuur duiken, de connectie dieper maken dan ooit tevoren en samen bouwen aan een toekomst vol smiles en een kick-ass leven!

ELEVATE

JERNEY's ATHLETES ARENA

Kwartaal abonnement - Silver Athlete

66,-

per kwartaal (excl. btw).

💪🏼 Transformerende training t.w.v. € 1.500,-

💪🏼 Toegang tot Jerney's Athletes Arena Community t.w.v. €795,-
💪🏼 Jerney's Athletes Arena Radio t.w.v. €1.000,-
💪🏼 Maandelijkse challenges t.w.v. €199,-
💪🏼 Bonus materiaal t.w.v. €99,-
💪🏼 Totale waarde: € 3.593,-

Prijsvast. Nooit een verhoging zolang je lid bent.

JERNEY's ATHLETES ARENA

Kwartaal abonnement - Golden Athlete

327,-

per kwartaal (excl. btw).

💪🏼 1:1 begeleiding
💪🏼 2 x per maand Hot Seat Coaching t.w.v. €2.000,-

💪🏼 Transformerende training t.w.v. € 1.500,-

💪🏼 Toegang tot Jerney's Athletes Arena Community t.w.v. €795,-
💪🏼 Jerney's Athletes Arena Radio t.w.v. €1.000,-
💪🏼 Maandelijkse challenges t.w.v. €199,-
💪🏼 Bonus materiaal t.w.v. €99,-
💪🏼 Totale waarde: €5.593,-

Prijsvast. Nooit een verhoging zolang je lid bent.

De Jerney's Athletes Arena Community

Word Lid van Onze Community - Jouw Plek voor Connectie en Groei!

Krijg direct toegang tot onze levendige gemeenschap, speciaal voor vrouwen die verlangen naar het bereiken van je beste zelf. Hier vind je niet alleen ondersteuning en motivatie, maar ook deskundige begeleiding en inspiratie om jouw levensstijl te optimaliseren.

Ontwerp zonder titel (1).png

Hier kun je:

✓ vragen stellen en kennis delen

✓ transformerende training volgen

✓ je vragen stellen

✓ successen vieren en nieuwe inspiratie opdoen

✓ je vraag aan Jerney stellen in de Jerney's Athletes Arena Radio

✓ ondersteuning krijgen van andere gelijkgestemde vrouwen

✓ concrete adviezen, tips en ervaringen krijgen die je verder helpen op je pad

✓ nieuwe vriendschappen smeden en een krachtige sisterhood opbouwen
✓ persoonlijke feedback krijgen op jouw situatie (als je kiest voor Golden Athlete)

bottom of page